BLOGGER TEMPLATES AND Friendster Layouts »

Tuesday, 6 December 2011

Bigbang

Hello hello! Lamak sik ngar bita. Hoho. Okayokay. Topik kita kali tok errrrrrr BIGBANG ! You know? YG entertaiment. Serious babe! Aku syg gilakgilak ngan bigbang. And tok dah kali ke-3 tahun ku minat nyaaaaaaaaaaa  ^^ macam sik cayak jak! Haha. Sa fan bena ku tok =.= lalek lah! Idup aku. Sikpuas ati? Go your own life lahhh.  Aku arap pat juma ngan nya. Tapi mesti sik tercapaikan TT..TT Aku tauk gine sa peminat dak lain. Teringin juak mok agak sidak,acam aku :( Hmm. Ehh. Jap-2. Ku upload pic sidak ^^


Nahh. Kecik Jak ohh :( Hmm. Paling ku minat dalam yaaaa G-DRAGON ^^ TOP maiya yang punya  :3 Taeyang pun sama Leeah yang punya. Hohoho. Bta, I hope we can meet one day :) Iloveyou Bigbang!

Monday, 5 December 2011

Imy friends ;')

Okay. This story about "imissyou my friend'.  HAHA ! serious oi. ku nang rindu gegilak-gilak ngan kawan aku. Terutama nya Leeah, Maya, Pikah. Apatah gik ngan kawan selalu ngan ku lam kelas that is Wanny . HOHO. Rindu mok main siram aek ngan kitak urg oi. Sampe kenak marah cikgu Issiah xD lawak ehh masa ya. Rindu mok makan mee sama :3 Rindu maok ngga kita belalak tetak lam jamban tegal ngingat kenangan fom1 dolok xD Ingat sik? tudong aku? Bak padah dak miak 'Pahal tudong kau bersegi tan? Petak-2. haha !' aku diam jak. aku sik marah doe. Tetak sama ! HAHA ! paloi masa ya. Rindu aeeeeee. Masa ya jak best. Rindu juak mk ngar cita-2 kawan ku naktok ----> Leeah <3 . Hoho. Nya tok la salu bercerita ngan akuuuu :3 24 jam sikmiss ngan nya ehh. Salu ku ngingat nya :* syg awak Leeah :D Sik miss juak ngan Kakak aku tok ----> Maiya <3 Haha. Nya tok paling ku suka time nya menjerit. wowwww. lasap abis. sigek kelas boleh denga. Tapi mun ku boring,da juak la meses ngan nya :3 kay ngilang boring bahh. hehe. And dalam masa yang sama. saya rindu awak sangat-2 sygku Maya :* Ngan si dia juak aku rindu ----> Pikah :D ohh pikah. hoho. aku kadang-2 jak ngan nya. Hmm. Nya tok active gilak-2. Same da satu ari ya, aku pun sikpat nak ngepong nya tegal nya mala kulu kiley. Hoho :3   Sikpa. Exsercise bahh. hehe. Sayang awak Pikah :*  And the last is Wanny :') Nya tok kiut. Sampe aku pun geram ngan nya. Hoho. Bait. Rindu la mok kaka ngan kau ni. Rindu mok becerita hal fb ngan kau :D hoho. and aku juak salu miss kau Wanny.  Hoho. kay. Sampe sia jak ku tulis. Malas mok tulis panjang-2. hoho. chiaooowww :*

Friday, 2 December 2011

HEART M A A

yuhuuuuuuuu. Aku datang lagi ma ! takurg pa kaba oi? HAHA !  sihat, good then ;) ku sitok okay jak. okay-2. back to the topic up there. HEART M A A. That's my love,laling,PAPA,my sayang, suma ehh. loba aku hoo. HAHA.  sikda ae, saja. ku syg nya. ku syg nyaaaaaaaaaaaaaaa ! HAHAHAHAHAHA. Gila* btw, taun depan ku PMR. belaja mena-2 ohh. Boh malas. Sik bagus. Hahaha. PMR ku,layan juak ku ngan M A A. Sikmok lepas nya ehh. syg ketad-2 ku ngan kau. ;3